1971° Studeerde architectuur in Gent en behaalde in 1995 met onderscheiding haar diploma.
Tot 2001 werkte zij samen met haar vader in het architectenbureau M. Van Der Voort.
Van 2001 tot 2017 was zij bestuurder van AAT | architecten.

 

In 2017 richtte zij "LEEV architectuur" op om zich tevens te kunnen richten op vastgoed onder de naam de

"LEEV goed".

 

Leev architectuur

“Architectuur” bestaat en wordt gecreëerd om in te "leven", te "wonen", te “werken”, … Hieruit is de naam LEEV architectuur ontstaan. Het “inLE(E)Vingsvermogen” van het denkbeeld van de bouwheer, hoe hij wil leven, werken, … in zijn nieuw en/of gerenoveerd gebouw, vindt LEEV architectuur zeer cruciaal bij het ontwerpen.

WE ARE BUT ARCHITECTURAL COMPOSERS

 

Streefdoel

Het doel van onze job is mensen een nieuwe thuis en/of werkplek geven, waar ze zich goed voelen en graag wonen, leven, werken, .... We streven samen met de opdrachtgever en een op maat samengesteld bouwteam van deskundigen naar een budgetvriendelijk en in 'uw ogen' esthetisch gebouw, praktisch in gebruik en onderhoud.

Buildings should serve people, not the other way around

Het is voor mij als architect telkens een fijne beleving om die wensen mee te kunnen waarmaken.  LEEV architectuur zet pas een punt achter het voorontwerp als de opdrachtgever zegt dat zijn droom / wens op papier staat. Het geeft ook veel voldoening en is het prettig om achteraf te horen, dat na realisatie die droom werkelijkheid is geworden. Daar streven we naar ... Modern, strak, minimalistisch of m.a.w. “less is more” strookt met de zienswijze van LEEV, van hoe een gebouw er moet uitzien. Echter is de keuze van bouwstijl, materiaal, enz. van de opdrachtgever zelf van primordiaal belang, zowel voor wat betreft het ex- als het interieur. De grootste ambitie blijft uw gedachten/wensen vorm te geven voor zowel privé als zakelijke projecten en u persoonlijk bij te staan vanaf het begin van het bouwproces t.e.m. het gerealiseerd project.

Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves

Bij het ontwerp starten wij vanuit het interieur gezien de beleving vanuit het interieur belangrijker is dan het exterieur, omdat men in een gebouw woont, werkt, … Qua vormgeving is het exterieur een logisch gevolg van het interieur, waartussen een wisselwerking en een eerlijke architectuur moet ontstaan. In ieder geval passen wij ons volledig aan, aan uw keuze van bouwstijl en praktische indeling, zowel voor wat betreft het ex- als het interieur.

A house is a machine for living in

Het is ons streefdoel om een mooi evenwicht te vinden tussen het functionele, het esthetische en het technisch-constructieve of m.a.w. een concept te maken met een logische combinatie tussen deze aspecten.

Every building is a prototype, not two are alike

 

Kennis

De aspecten esthetiek, functie en constructie past LEEV architectuur toe op alle projecten, van de kleinste renovatie tot een nieuwbouw van grote omvang.  Architect Tine Van Der Voort heeft 26 jaar ervaring en in het verleden diverse projecten gerealiseerd waarop ze haar kennis van deze aspecten toepaste, zowel in de particuliere sector (woning- en appartementsbouw, industrie, ...), als gebouwen uit de verzorgingssector (rusthuis, kinderdagverblijven, naschoolse kinderopvang, ...), scholenbouw, … De werken zijn dus van uiteenlopende aard. Ze gaan van nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, uitbreidingsprojecten, instandhoudings- tot herinrichtingswerken voor particulieren, projectontwikkelaars, scholen, gemeentebesturen, enz.

 

Werkwijze

Door de kleinschalige structuur van LEEV architectuur, die een bouwteam van de nodige deskundigen aanstuurt,(studiebureau's stabiliteit, technieken en infrastructuur, milieu- en Vlaremdeskundigen, EPB-verslaggever, veiligheidscoördinator, ...) wordt een persoonlijke opvolging gegarandeerd, met een complete dossierkennis, vanaf de eerste bespreking tot en met de uitvoering | oplevering van de werken.

I don't build in order to have clients, I have clients in order to build

 

 

LEEV met en beLEEV architectuur!

Tine Van Der Voort | architect – bestuurder

LEEV architectuur

 

LEEV sponsort...

 

Mtbkopie Sponsor Kort
Pater Logo
Pulh Logo
Pulhswingt Logo 2
Bouw Logo 3
Jst Logo
Ijs Logo
Padel 360 Logo